PASLANMAZ BORU 

PASLANMAZ BORU

Paslanmaz boru,  dikişsiz boruyu firmamız tarafından en çok tekne ve yat  yapımında kullanılmak üzere kovanlık boru yani  kalın etli boru  olarak satılmaktadır. Kovanlık boru haricinde de sıkça kullanılan kalın etli boru malzemeler , özellikle yoğun işlemenin olduğu ve talaşlı imalatın yerine tercih edilebilmektedir. Paslanmaz boru malzemeler 3mm den  50mm  kadar  kalın  etli boru  bulunmaktadır .

Basınçlı bir ortamda basınç paslanmaz malzemenin en zayıf noktasından malzemenin bozulmasına yol açacağı için paslanmaz çelik çekme boru malzemeler tercih edilmelidir ve basıncın yüksek olduğu yerlerde paslanmaz çelik çekme boru malzemeler sıklıkla kullanılmaktadır. Paslanmaz boru fabrikaların kurulumunda ve endüstriyel tesislerin yapım aşamasında paslanmaz çelik boru ve birçok bağlantı elemanı sıkça kullanılmaktadır ve   her türlü çekme boru malzemeyi dışarıdan temin etmekte ve müşterilerine teslim etmektedir. 

Her türlü paslanmaz boru ikitelli teklifiniz için  ; 

www.paslanmazdikissizboru.com 

lokman@kayacimetal.com 

info@kayacimetal.com 

0216 447 07 91

Paslanmaz Çekme Boru Özel Kesim – Kayacı Metal

Paslanmaz Çekme Boru Özel Kesim – Kayacı Metal Çekme boru Kocaeli Kayacı Metal stoklarında devamlı olarak bulunmaktadır. Çekme boru Kocaeli olarak satılmaktadır. Tuzla’da olan yerimizi ziyaret edebilir,  Çekme boru Kocaeli ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Çekme boru Kocaeli ihtiyaçlarınızda bizi arayabilir ve mail adreslerimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *